საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტის ნიკო მუსხელიშვილის სახელობის საუნივერსიტეტო ბიბლიოთეკა

Niko Muskhelishvili University Library of Georgian Technical University

Normal view MARC view ISBD view

Encyclopedia of food science research Volume 2 / Catherine L. Turner and Jacob A. Randovski, editors.

Series: Food science and technology Published by : Nova Science Publishers, (Hauppauge, N.Y. :) Physical details: 426p : ill. ; 27 cm. ISBN:9781613240922 (hardcover : 3 vol. set : alk. paper). Year: 2011
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
წიგნები / Books წიგნები / Books ცენტრალური ბიბლიოთეკა
ტექნიკური დარ. / Techn. hall
664 (30) / 1 (Browse shelf) K - 10644 Available
წიგნები / Books წიგნები / Books ცენტრალური ბიბლიოთეკა
ტექნიკური დარ. / Techn. hall
664 (30) / 1 (Browse shelf) K - 10643 Available

Price. 84 L.

Includes bibliographical references and index.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//]]>