კვების პროდუქტების თბოფიზიკური თვისებები სიცივით დამუშავების პროცესში. CD /
by მეგრელიძე, თ.
Published by : [ტექნიკური უნივერსიტეტი], (თბ. :) Physical details: 142 გვ. : ნახ. ISBN: 978-9941-28-074-0 .
Subject(s):
პნევმოენერგეტიკა. სამაცივრო ტექნიკა. კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება
Year: 2018
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
ელ. წიგნები / e-Books | ცენტრალური ბიბლიოთეკა კომპიუტერული დარ. / Computer hall | 664, 621.5, / CD-4713 (Browse shelf) | CD-4713 | Available |
ბიბლიოგრ. : გვ. 137
There are no comments for this item.