საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტის ნიკო მუსხელიშვილის სახელობის საუნივერსიტეტო ბიბლიოთეკა

Niko Muskhelishvili University Library of Georgian Technical University

Normal view MARC view ISBD view

კვების პროდუქტების თბოფიზიკური თვისებები სიცივით დამუშავების პროცესში. CD /

by მეგრელიძე, თ.
Published by : [ტექნიკური უნივერსიტეტი], (თბ. :) Physical details: 142 გვ. : ნახ. ISBN: 978-9941-28-074-0 . Year: 2018
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
ელ. წიგნები / e-Books ელ. წიგნები / e-Books ცენტრალური ბიბლიოთეკა
კომპიუტერული დარ. / Computer hall
664, 621.5, / CD-4713 (Browse shelf) CD-4713 Available

ბიბლიოგრ. : გვ. 137

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//]]>