მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებით. : წარდგენილია დოქტორის აკადემიური ხარისხის მოსაპოვებლად. / გოჩა ჭუმბურიძე ; [ ხელმძღვანელი : გურამ ტყემალაძე ; გიული გოგოლი ; რეცენზენტები. : მალხაზ ბერეჟიანი ; დოდო თავდიდიშვილი ].
by ჭუმბურიძე, გოჩა.
Additional authors:
ტყემალაძე, გურამ.
--
ხელმძღვანელი ;
|
თავდიდიშვილი, დოდო.
--
რეცენზენტი .
|
ბერეჟიანი, მალხაზ.
--
რეცენზენტი ;
|
გოგოლი, გიული.
--
ხელმძღვანელი ;
Published by :
“სტუ“.
(თბილისი, 0175, საქართველო. :)
Physical details: 144 გვ. ილ.
Subject(s):
მეცხოველეობისა და ნანადირევი პროდუქტები.
Year: 2021
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
დისერტაცია / dissertation | ცენტრალური ბიბლიოთეკა საცავი 01 / Store 01 | 637.523.001 / 1 (Browse shelf) | D-8485 | Not for loan |
ბიბლიოგრ. : გვ. 106-119 ;
ავტორეფერატი. : გვ. 31 ;
დანართი გვ. : 120-144 ;
რეზიუმე ქართულ და ინგლისურ ენებზე.
There are no comments for this item.